Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Novice

objavil:
Maja Kralj
Maja Kralj
09.06.2016

Zakaj se ALTA GOODS obeta vroče poletje?

Naj si priznamo ali ne, živimo v potrošniškem svetu in na vsakem koraku nas obkrožajo velike korporacije, ki so nas skozi svoje medijske kampanje »okužile« z željo po lastništvu njihovih izdelkov. Coca-Cola, McDonald's, Heineken in Johnson&Johnson so le nekatera znana podjetja, s katerimi se srečamo praktično vsak dan. Tudi nekatere dražje in bolj prestižne znamke, kot so Luis Vuitton, Mercedes Benz in Apple, so postale stvar statusnega simbola. Ta podjetja znajo zagotovo svoje blagovne znamke dobro unovčiti ter naše želje pretvoriti v zelo visoke dobičke.

»Izdatki za osnovne in trajne potrošne dobrine se v svetu neprestano povečujejo. Rast je pogojena s povečanjem števila prebivalstva in sočasnim dvigom življenjskega standarda. Kupna moč na trgih v razvoju se nezadržno povečuje, oblikovanje vedno močnejšega srednjega sloja pa narekuje tempo potrošnje,« ocenjuje Miha Mihalj, upravljavec vzajemnega sklada ALTA GOODS, ki združuje najboljše prakse razvitega sveta in velik potencial trgov v razvoju. Prav z ALTA GOODS lahko tudi vi sodelujete pri rasti teh velikih podjetij, katerih izdelke lahko najdemo v praktično vsakem gospodinjstvu.

Rast potrošnje, globalizacija in prodor standarda iz razvitih držav v države v razvoju se zadnja leta pozitivno odraža tudi na ALTA GOODS. Ta je v zadnjih petih letih pridobil kar 62,6 odstotka oziroma v povprečju visokih 12,5 odstotka letno.

Poleg omenjenih delnic ima ALTA GOODS v svojem portfelju tudi številna druga znana svetovna podjetja, ki s svojimi izdelki in uveljavljenimi blagovnimi znamkami uspejo kovati visoke dobičke.

Za mnoga podjetja, ki jih ima v svojem portfelju ALTA GOODS, pa bo letošnje poletje zagotovo zelo vroče. Pred vrati sta namreč nogometno prvenstvo v nogometu ter olimpijske igre, od katerih si rast prodaje obetajo prav najbolj znana svetovna podjetja z uveljavljenimi blagovnimi znamkami. Kot dodaja Mihalj, so podjetja, ki bodo imela koristi od obeh športnih dogodkov (pivovarji Anheuser-Busch Inbev, Heineken, pijačarska podjetja Coca Cola, Pepsi, ter športna oblačila Adidas, Nike in Under Armour), močno zastopana tudi v portfelju vzajemnega sklada ALTA GOODS.

Donosnost vzajemnega sklada ALTA GOODS v zadnjih petih letih

Si želite postati solastnik velikih blagovnih znamk in njihovih poslovnih potencialov? Želite več od svojega naložbenega portfelja? Izkoristite priložnost in do 30. junija vstopite v vzajemni sklad ALTA GOODS brez vstopnih stroškov. Seveda lahko junija brez vstopnih stroškov* vstopiti tudi v preostale ALTA vzajemne sklade in ustrezno dopolnite svoj portfelj.

5+1 korakov za uspešno varčevanje

Knjižica

Brezplačno si shranite knjižico, kako uspešno varčevati v vzajemnih skladih.

Prosimo, izpolnite vsa polja.
Prosimo, izpolnite vsa polja.
Prosimo, izpolnite vsa polja.
Prosimo, izpolnite vsa polja.

Knjižica 5+1 korakov kako uspešno varčevati je že na poti k vam