Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Novice

objavil:
Maja Kralj
Maja Kralj
24.08.2015

7 idej, da ne postanete dolgočasni upokojenci

Upokojitev je brez dvoma vznemirljiv trenutek, saj pomeni tudi podrtje več deset let trajajoče rutine, ki je zapolnila najmanj tretjino življenja. Jesen življenja je tako prava priložnost, da storite vse tisto, za kar vam je prej zmanjkovalo časa.

Ljudje imajo različne poglede na upokojitev, za marsikoga pomeni nekaj pozitivnega, za druge je nekaj negativnega. Tako nekateri nanjo komaj čakajo, drugi se z njo nikakor ne morejo spoprijeti ter ne vedo, kaj bi počeli sami s seboj.

Priložnost za kakovostno življenje

A kakovostno življenje se začne prav z odhodom v pokoj, saj velikokrat lahko posameznik šele takrat počne tisto, kar ga resnično veseli, in ne tistega, kar mora. Tretje življenjsko obdobje je tako idealen trenutek, da uresničite vaše najbolj skrite želje ali izpolnite tisto, za kar prej niste imeli časa.

Morda med njimi res ne gre iskati pohoda na Mount Everest, dirkanja s hitrimi avtomobili, skoka s padalom ali plezanja na staroegipčanske piramide, kar sta v kultnem filmu The Bucket List počela Jack Nicholson in Morgan Freeman, ampak zakaj ne bi novih krajev odkrivali z avtodomom, se prepustili vetru na jadrnici, igrali golf, se vpisali na tečaj plesa, se naučili novega jezika ali se vpisali v kak klub?

Za navdih lahko celoten članek preberete v Financah.

5+1 korakov za uspešno varčevanje

Knjižica

Brezplačno si shranite knjižico, kako uspešno varčevati v vzajemnih skladih.

Prosimo, izpolnite vsa polja.
Prosimo, izpolnite vsa polja.
Prosimo, izpolnite vsa polja.
Prosimo, izpolnite vsa polja.

Knjižica 5+1 korakov kako uspešno varčevati je že na poti k vam