Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Novice

objavil:
08.06.2016

ALTA e-Skladi so še boljši!

V začetku letošnjega leta smo popolnoma prenovili aplikacijo e-Skladi in vam omogočili enostavnejše ter preglednejše upravljanje z vašo naložbo. Sedaj lahko do svojih sredstev dostopate kjerkoli in kadarkoli. Obenem smo poskrbeli za vrhunsko raven varnosti, ki je bila ocenjena z najvišjo varnostno oceno “A” s strani največjega ponudnika upravljanja varnostnih tveganj za spletne aplikacije Qualys. Vendar pa smo naredili še korak naprej in smo že tako odlično spletno aplikacijo uspeli še izboljšati.

Kaj je novega?

Anketa o zadovoljstvu

Po novem imate uporabniki e-Skladov možnost enostavno oceniti, kako zadovoljni ste z aplikacijo in tako prispevati k prihodnjim izboljšavam, ki vam bodo pisane na kožo. Na enostavni lestvici zgolj označite ustrezno številko, v kolikor želite pa lahko svojo odločitev tudi pokomentirate.

Stanje na določen dan in po naložbenih produktih

Sedaj lahko stanje vaše naložbe analizirate bolje. Izberete lahko želeni datum in preverite, kaj se je z vašimi sredstvi dogajalo na izbrani dan. Poleg tega imate nad vašimi sredstvi pregled po posameznih naložbenih produktih. Tako lahko enostavno vidite, kako napredujejo vaši varčevalni načrti in kakšne donose ustvarjate z naložbami v posamezne ALTA podsklade.

Ključne informacije na enem mestu

V izboljšanih e-Skladih imate vedno pri roki aktualen prospekt Krovnega sklada z vključenimi pravili upravljanja in Ključne podatkov za vlagatelje. Z novo aplikacijo e-Skladi imate vse pomembne informacije o vlaganju v ALTA vzajemne sklade pri roki.

Dostopnejši Naložbeni profili

Po novem lahko do Naložbenih profilov dostopate tudi, če še nimate urejenega kvalificiranega digitalnega potrdila.

eRačun tudi za pravne osebe

Kreiranje eRačuna prek spleta je zaradi raznolikih omejitev pooblastil lahko zahtevno za pravne osebe. S prenovljenimi e-Skladi smo odpravili prepreke in vam omogočili bolj učinkovito poslovanje.

Prijaznejše novice

V aplikaciji e-Skladi so z vami tudi aktualne novosti, ki vam bodo v pomoč pri upravljanju z vašimi sredstvi. V novem pogledu lahko hitro vidite, s katerimi ste se že seznanili in katere še čakajo, da si jih ogledate.

Prenovljena aplikacija e-skladi vam ponuja še boljšo izkušnjo upravljanja z vašo naložbo. Preiskusite jo, hkrati pa ne pozabite izkoristiti junijske akcije brez vstopnih stroškov.

5+1 korakov za uspešno varčevanje

Knjižica

Brezplačno si shranite knjižico, kako uspešno varčevati v vzajemnih skladih.

Prosimo, izpolnite vsa polja.
Prosimo, izpolnite vsa polja.
Prosimo, izpolnite vsa polja.
Prosimo, izpolnite vsa polja.

Knjižica 5+1 korakov kako uspešno varčevati je že na poti k vam