Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Novice

objavil:
Maja Kralj
Maja Kralj
06.02.2017

Znan je nagrajenec nagradne igre ETI.

Vsi, ki so do konca januarja 2017 vsaj 100 EUR kupnine od prodaje delnic ETI vložili v ALTA vzajemne sklade, so sodelovali v žrebanju za nagrado, ki jo podeljuje družba ALTA Skladi d.d.

Nagrado, podpisan dres slovenskega kolesarja leta 2016 PRIMOŽA ROGLIČA in 500 evrov v obliki točk vzajemnega sklada prejme Branko Grobljar. Nagrajencu iskreno čestitamo, vsem ostalim pa želimo več sreče v naših prihajajočih akcijah.

Do konca FEBRUARJA 2017 za vsa enkratna vplačila preko ALTA naložbenih kombinacij velja ugodnost brez vstopnih stroškov.

Z varčevanjem v ALTA skladih preko ALTA naložbenih kombinacij si zagotovite optimalno razmerje med razpršitvijo premoženja v več vzajemnih skladov hkrati, dobo varčevanja ter donosnostjo. Vse podrobnosti si lahko ogledate na naslednji povezavi: ALTA naložbene kombinacije.

5+1 korakov za uspešno varčevanje

Knjižica

Brezplačno si shranite knjižico, kako uspešno varčevati v vzajemnih skladih.

Prosimo, izpolnite vsa polja.
Prosimo, izpolnite vsa polja.
Prosimo, izpolnite vsa polja.
Prosimo, izpolnite vsa polja.

Knjižica 5+1 korakov kako uspešno varčevati je že na poti k vam