Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Novice

Ljubljana, 20.04.2016

Kako privarčevati za otrokov študij?

Preprosti izračun pokaže, da pri varčevanju za naše otroke iz majhnega resnično zraste veliko. Le dovolj časa mora preteči. Več »

Ljubljana, 04.04.2016

Varčevanje za otroka kot darilo za prihodnost

Otroške želje in sanje hitro presegajo meje finančnih zmogljivosti, z dolgoročnim varčevanjem pa jim lahko omogočite, da postanejo uresničljive. Več »

Ljubljana, 31.03.2016

Kredit ali varčevanje?

Če smo pripravljeni razmisliti o prioritetah sebe in svoje družine, lahko poskrbimo za stabilno finančno stanje na dolgi rok. Več »

Ljubljana, 18.03.2016

Upravljavci ALTE na lestvici najboljših

Med letošnjimi nagrajenci revije Moje Finance so tudi vzajemni skladi ALTA Energy, ALTA Senior in ALTA Money Market. Več »

Ljubljana, 18.03.2016

Tvegajte v poslu in športu, ne pa pri pokojnini

Podjetništvo, vrhunski šport in varčevanje odlikujejo jasni cilji in vztrajnost. Zagotovitev varne prihodnosti prek varčevanja bi tako morala biti prioriteta. Več »

Ljubljana, 15.03.2016

Varna prihodnost za otroke

Naložba v otroke je verjetno najboljša naložba, ki se zares bogato obrestuje, ne le v vzgojnem in finančnem smislu, ampak v celostni osebni rasti vsakega posameznika. Več »

Ljubljana, 29.02.2016

Kako pametno varčevati za pokojnino

Če menite, da se vam z varčevanjem za pokojnino še ni potrebno ukvarjati, se motite. Prav tako ne drži, da dostojna renta ni dosegljiva. Več »

Ljubljana, 12.02.2016

Ne ponavljajte napak slovenskih vlagateljev

Slovenski vlagatelji so nenaklonjeni bolj tveganim oblikam varčevanja, s čimer pa se odpovedujejo potencialnim dolgoročnim donosom. Več »