Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Novice

Ljubljana, 01.12.2015

Ali prijatelji vplivajo na vaše varčevalne navade?

Sodobni finančni produkti na glavo postavljajo dosedanja pravila, da z majhnimi koraki ni možno doseči zadanega cilja. Včasih prijatelji poznajo tisto pravo rešitev. Več »

Ljubljana, 10.11.2015

Strategija varčevanja

Pripravili smo vam strategijo varčevanja, ki vam bo prišla prav,četudi vaši prihodki niso tako visoki, kot bi si želeli. Več »

Ljubljana, 05.11.2015

Z depozitom lahko dosežete tudi nemogoče

Kombinacija ABS depozit na glavo postavlja dosedanja pravila, da se varno naložena sredstva ne proslavijo z donosom. Več »

Ljubljana, 28.10.2015

Obresti bodo nizke še vrsto let

Obrestne mere bodo globalno gledano še dolgo časa ostale na nizkih nivojih. Pravega izhoda iz okolja »ničelnih« obrestnih mer namreč še vedno ni na vidiku. Več »

Ljubljana, 16.10.2015

Kako naložiti 10, 30 ali 50 tisoč evrov

Naj imamo v žepu 10, 30 ali 50 tisoč evrov, moramo pri varčevanju oziroma vlaganju upoštevati čas varčevanja, raven tveganja, potrebo po likvidnosti in seveda cilje. Več »

Ljubljana, 15.10.2015

6 nasvetov za vlaganje denarja

Kam in kako vlagati svoja sredstva, da bomo z njimi naredili kar največ? Pripravili smo vam 6 nasvetov, ki bodo vam in vašim bližnjim omogočili svetlejšo prihodnost. Več »

Ljubljana, 13.10.2015

Varčevanje za zlato rezervo

Vsi si vsaj po malem želimo, da bi imeli še en »kupček«, ki bi izpolnil nenadne želje ali potrebe, ki nam jih prinese življenje. Temu po navadi rečemo »zlata rezerva«. Več »

Ljubljana, 09.10.2015

Štirideseta so nova dvajseta

Do sedaj ste že obkljukali nekaj večjih stvari s seznama, kot recimo nakup nepremičnine in avtomobila. Ste v letih, ko lahko nekaj več pozornosti posvetite vašim financam. Več »